LESCOMERS INDUSTRY LTD
  Език:
  Български  English 

  Каталог

  Валута:

  Информация за фабриката

  Лескомерс Индърстри

  Главният офис и производствените цехове на Лескомерс Индъстри ООД се намират в централната част на България и същевременно в най-екологично чистия регион - в средата на Стара планина и само на 20 км от град Габрово.

  Фирмата ни разполага с производствено подразделение, разположено на обща площ от 16 000 км. метра, оборудвано с високо-технологичен машинен комплекс, който помага за достигането на високите стандарти на качество.

  Лескомерс Индъстри е в процес на постоянно развитие и непрекъснат стремеж за подобряване на всеки етап - от дизайна до производството. Нашата цел е не само да отразяваме съвременния модерен стил в бранша, но и да гледаме напред и да предричаме тенденциите на бъдещето.

  Лескомерс Индъстри ООД извършва своята основна дейност в областта на интериорния дизайн и производството на мебелно обзавеждане, паркети и плотове от 1991 година.

  През годините на работа ние сме успели да придобием значителна репутация като едни от най-надеждните и престижни компании на българския пазар.

  Стратегията ни е да се превърнем във водеща компания за пълноценното осъществяване на вижданията и мечтите на нашите клиенти относно интериорното и екстериорно мебелно обзавеждане. Само по себе си, Лескомерс Индъстри се стреми да предостави най-добрите дизайнерски решения за интериора на домове, офиси, хотели и общественни учреждения чрез създаването на красота, функционалност и комфорт за всички вкусове и предназначения.

   

  Лескомерс Индъстри ЕООД

  Лескомерс Индъстри ЕООД

  Лескомерс Индъстри ЕООД

  Лескомерс Индъстри ЕООД

  Лескомерс Индъстри ЕООД

  Лескомерс Индъстри ЕООД

   

   

  Лескомерс Индъстри ООД